دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۱:۵۹
چهاردهمین همایش استانی «کریمه اهل‌بیت(ع)» در هرمزگان برگزار می‌شود

حوزه/مدیر حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان از برگزاری چهاردهمین همایش استانی «کریمه اهل‌بیت(ع)» هم‌زمان با شب وفات حضرت فاطمه معصومه(س) با حضور نماینده ولی فقیه در استان و تقدیر از فعالان عرصه مقاومت و مادران شهدا خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، خانم راضیه سلطان‌عباسی ندوشن با تسلیت فرارسیدن ایام وفات شهادت‌گونه کریمه اهل‌بیت، حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها)، اظهار داشت: چهاردهمین دوره همایش معنوی "کریمه اهل‌بیت(علیهم‌السلام)" به همت مؤسسه صحیفه سجادیه و با مشارکت مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان و سایر نهادهای فرهنگی استان در فضایی معنوی برگزار خواهد شد.

وی تبیین الگوهای اصیل زن مسلمان، گسترش فرهنگ عفاف و مقاومت و پیوند نسل جوان با معارف اهل‌بیت(علیهم‌السلام) را از اهداف محوری این همایش برشمرد و افزود: سخنران ویژه این مراسم، حضرت آیت‌الله محمد عبادی‌زاده، نماینده محترم ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه محترم بندرعباس خواهند بود که به تبیین ابعاد شخصیتی حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) و نقش‌آفرینی بانوان در اعتلای جامعه اسلامی و جریان مقاومت خواهند پرداخت.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان با اشاره به برنامه‌های ویژه این آیین خاطرنشان کرد: در امتداد تکریم حماسه‌آفرینی‌های حوزه مقاومت، در بخشی از این همایش از مادران معزز شهدا و بانوان فعال و پیشگام عرصه مقاومت تجلیل به عمل خواهد آمد. همچنین مراسم تقدیر از برگزیدگان پویش استانی "یادداشتی از جان‌فدایان به ملیکه ایران(سلام‌الله‌علیها)" نیز با اهدای جوایز برگزار می‌شود.

وی در پایان ضمن دعوت از عموم مردم ولایت‌مدار، حوزویان، دانشجویان و شیفتگان اهل‌بیت(علیهم‌السلام) برای شرکت در این محفل معنوی گفت: «این همایش در شب وفات حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) از ساعت ۱۹:۰۰ در سالن همایش حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان برگزار می‌گردد و پذیرای آحاد دلدادگان مکتب آل‌الله خواهد بود.

چهاردهمین همایش استانی «کریمه اهل‌بیت(ع)» در هرمزگان برگزار می‌شود

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha